Behandlingar

Över 20 års erfarenhet inom skönhet & hälsa!

Ansiktsbehandlingar

Aroma ansiktbehandling 60 min:

Rengöring, peeling, massage med utvalda eteriska oljor för just dina behov. Avslutas med ansiktsmask och serum/ dagkräm valda utifrån din hudtyp.


Aroma ansiktsbehandling lyx 90 min:

Rengöring, peeling, brynformning. En lång skön massage av nacke, dekolletage och ansikte med utvalda eteriska oljor för just dina behov. Avslutas med två ansiktsmasker och serum/ dagkräm valda utifrån din hudtyp.


Ansiktsbehandling med koppningsmassage 60 min:

Rengöring, peeling och massage med hjälp av sugkoppar. Följs upp med utvald ansiktsmask för din hudtyp och avslutas med utvalt serum, ögonkräm och ansiktskräm. Koppningsmassage i ansiktet ger finare lyster till din hud, stramar upp huden och är ett kraftfullt vapen i kampen mot rynkorna men även för dig med problemhud! Varför Ansiktskoppning? Ansiktskoppning är en mjuk och skön form av koppning som är bra för: *Blodcirkulationen ökar (ökad syretillförsel) *Musklerna slappnar av *Ansiktets åldrande fördröjs *Huden vitaliseras *Huden stramas upp *Svullnader minskar *Rynkor och grova linjer slätas ut *Ärrbildning minskar *Påsar under ögonen minskar *Huden renas, (knottrig hy, acne, finnar) *Spänningshuvudvärk kan lindras *Tinnitus och spänningar i käke lindras pga. att musklerna slappnar av

AHA behandlingar

AHA behandling 30 min:

Rätt syra och styrka väljs ut på AHA-syran. Rengöring, syra behandling, neutralisering, ansiktsvatten och avslutande ansiktskräm. För bäst resultat kan behandling göras med 1-2 veckors mellanrum som en kur på 5-6 ggr

.

När det kommer till peeling med syror finns det ett stort utbud av olika syror som har lite olika egenskaper. Vi använder AHA, BHA och PHA syror utvalda utifrån din hud och önskad effekt.


AHA peeling kan vara ett bra alternativ vid:

-Pormaskar och acne

-Rynkor

-Grov storporig hud

-Ärr

-Pigmentfläckar

-Allmän uppfräschning av huden

Skin scrubber

Rengöring, sedan peeling med hjälp av ultraljud. Efter peeling appliceras ampull med serum utvald för din huds behov inslussad med hjälp av sonophores (ljudvågor). Vi använder endast naturliga produkter av hög kvalitet.


En behandling som ger en ännu effektivare och djupare peeling än traditionella peelingkrämer. Förbereder och öppnar upp för efterföljande ampull som slussas ner i huden. Slutresultatet är en len återfuktad hud på djupet.

Lashlift

Lashlift är en permanent av de övre ögonfransarna vilket ger ett lyft och en mer öppen och vaken blick. Det kan jämföras med effekten av att använda en ögonfranstång. Den sitter i upp till 6-8 veckor beroende på hur snabbt dina fransar växer ut. Färgningen ger lite extra effekt av lyftet. Du kan välja L form som blir mer dramatisk eller D form som ger en mjukare böj på dina fransar.

Färgning fransar & bryn

Färgning fransar och bryn. Inkl. brynformning med hjälp av hudvänligt vax och plockning med pincett. Färgningen håller i upp till 8 veckor beroende på faktorer som solning och hur snabbt dina fransar / bryn växer.

Vaxning

Vaxning utförs på:

 • Underben
 • Hela ben inkl. bikini
 • Lår
 • Ansikte
 • Armhåla
 • Bikini
 • Rygg/ Bröst
 • Armar
 • Näshår

Vi använder klassiskt rollon-vax till större  hudområden och ett speciellt men effektivt vax till känsligare områden där olja appliceras innan vaxet för ett skonsammare resultat. 

SHR/ E-light laser (IPL/RF)

 • Permanent hårborttagning
 • Hudföryngring
 • Rosacea/ Acne
 • Pigmentfläckar
 • Ytliga blodkärl


SHR (super hair removal) är ett vidareutvecklat system från traditionell IPL. Traditionell IPL ger korta impulser med ljus med stor energi på ett område. Energin transporteras via pigmentet i hårstrået (vid hårborttagning) till roten där tillväxt sker. Roten värms upp till mellan 65-72 grader.


SHR/E-light använder bara ca hälften av effekten via pigmenten. SHR/E-light på verkar också tillväxt av nya hår så hårväxten minskar även utan pigment. Kombinerat med kontinuerliga ljusimpulser så värms området upp gradvis istället för en kraftig impuls med energi på vanlig IPL. Detta ger en behagligare behandling och blir mer effektiv och med lägre risker. Det har visat sig att en långsammare men längre uppvärmning i behandling är mer effektiv än hög och kortvarig uppvärmning av hårroten. Så trots fler och långsammare pulser över området så blir effekten större och till en behagligare temperatur om 45 grader.


Fördelar med SHR/E-light:

 • Mindre smärta
 • Fungerar på alla hudfärger och hudtyper
 • Hög repetitionsgrad = mer effektiv
 • Hög genomsnittlig effekt för bra resultat
 • IPL/RF + in-motion teknologi (intensivt pulsat ljus + radiofrekvens)

Allt sker på bråkdelen av en sekund och känns nästan inte. En behandlingsomgång på minst 6- 10 behandlingar (ibland mer) brukar krävas med ca 4-5 veckors mellanrum.


Direkt före och efter behandlingen ska du inte sola. Inom ett par timmar efter behandlingen kan området hetta och få en rodnad. Det är helt naturligt och försvinner inom ett dygn. Undvik om möjligt makeup efter behandling, måste du så använd endast Mineralmakeup som är snällare mot huden. Använd gärna solskydd efteråt om du ska vistas utomhus. Huden har en omsättning av hudceller som tar ca 30 dagar, därför gör man inte behandlingen oftare än var 4:e- 5:e vecka.

Hälsa

HLB-blodanalys

En droppe torkat blod skickas för analys och i den kan man se indikationer på tarmtoxiner, vissa mineral och vitaminbrister, blodsockerstörningar, inflammatoriska processer och hormonobalanser. Mycket bra om man inte vet var man skall börja!


Zinzino balance oil test

ÄR HÄLSA VIKTIGT FÖR DIG?

Vår dagliga kost har under de senaste decennierna förändrats. En stor förändring är att många har gått från att äta mycket fisk med omega-3, till att idag överdrivet konsumera vegetabiliska oljor och bearbetade livsmedel som innehåller mycket omega 6. Detta leder till en obalans mellan dessa två livsnödvändiga fettsyror.


REKOMMENDERAT AV MYNDIGHETER:

Balansen mäts i hur stor andel omega-6 du har i blodet i förhållande till omega-3. I stora delar av västvärlden är den rekommenderade balansen 5:1 eller bättre (referens: Nordic Nutrition rekommendation 2004). Undersökningar visar att den genomsnittliga balansen i stora delar av Europa idag är 15:1.

Med Zinzinos produkter kan de flesta nå ett balansvärde på 5:1 eller bättre (3:1) på 120 dagar. Zinzinos Balance produkter kan på ett enkelt sätt hjälpa dig att förbättra din omega-6 till omega-3 balans. Balance-produkterna innehåller en unik kombination av fisk-och olivolja. Kroppen kan inte producera omega-3 (EPA och DHA) själv och därför måste det tillföras genom kosten.

ZINZINOTEST

Vill du veta om du är i balans? Vi erbjuder ett unikt test för dig som vill få reda på din balans. Zinzino BalanceTest är ett blodprov. Testet tar mindre än en minut att genomföra och blir analyserat på St. Olavs Hospital Universitetssjukhus i Trondheim, ett av Skandinaviens ledande laboratorium. Testet analyserar 11 fettsyror i ditt blod och visar med 98 % säkerhet hur din balans mellan omega-6 och omega-3 ser ut. Du får också svar på hur många procent omega-3 du har i ditt blod. Ditt svar får du inom 20 dagar. Du kan välja om du endast vill göra ett test eller prenumerera på ett paket med olja och tester inbakat (det är mest prisvärt) Du får all info när du kommer och inget köptvång såklart!