Om mig

Carina Enander

Om mig

Intresset för skönhet och hälsa fick jag tidigt i livet. Mitt intresse för naturlig hudvård växte när jag själv hade problem med hormonell acne och ett barn med eksem och blöjutslag . Efter att jag provat naturliga hudvårdsprodukter på oss och sett de positiva effekterna blev jag såld.


I mitten av nittiotalet började jag tillverka egna hudvårdsprodukter och hade ett antal år ett eget märke - Caroma som jag sålde via nätet.


Jag läste senare vidare inom örtmedicin och näring och mina kunskaper att jobba inifrån och ut gjorde att vi fick ännu bättre resultat.


Jag har arbetat som terapeut sedan 2001. I början var det mest Aromamassage och Klassisk massage. Skönhet och smink har alltid intresserat mig så jag läste en extra kurs i hudvård på min Aromaterapeututbildning. Jag har vid sidan av mitt företag tidigare jobbat som personlig assistent och numera undersköterska inom äldreomsorg. 


Att stärka kroppen och hudens egen självläkande kraft har blivit mitt fokus i arbetet. Därför arbetar jag med så naturliga produkter som möjligt men vill inte göra avkall effektiviteten. Genom åren har det blivit fler kurser som utökat behandlingsmenyn. 

Utbildningar


Diplomerad Aromaterapeut 1998, Massageterapeut och friskvårdsterapeut 2001, Phyto (växtmedicin) & näringsterapeut 2003.

Ytterligare kurser: IPL laser, Lashlift, Atlasteraput på Atlaskotan Gbg.